Módní pánské džíny pro sezónu zima 2021/2022

0 Comments

Stále častější práce na dálku přispěla k tomu, že džíny zasáhly dno šatníku a z pohodlných měkkých tepláků se staly každodenní kalhoty. Vyrazit za přáteli, vyrazit do města nebo doplnit smart casual set však vyžaduje alespoň jedny módní džíny. Stojí za to mít jeden ve svém šatníku, protože stále kralují mezi nejoblíbenější volbou oblečení díky své univerzálnosti.

Módní pánské džíny – zvolte pohodlí

Jaké džíny byste si měli vybrat, abyste vypadali dobře, ale zároveň se cítili pohodlně a pohodlně? Níže naleznete tipy, na co si dát při nákupu pozor. A pokud hledáte džíny za zvýhodněné ceny, podívejte se na nabídku Ozonee: https://ozonee.cz/panske-dziny/!
Už neexistují žádné kompromisy: oblečení – zejména každodenní oblečení – musí být pohodlné. To ovlivnilo oblibu širších střihů, rezignaci na oblečení slim typu a trend oversize oblečení.

V případě džínů si volnější střih nachází svého obdivovatele a je jasnou volbou pro ty, kteří se již nechtějí cítit omezováni ve své schopnosti pohybu. Džíny se musí přizpůsobit životnímu stylu a širší nohy jsou prvním krokem k cíli!

Kromě střihu byste měli věnovat pozornost také materiálu. Džíny jsou obvykle vyrobeny z bavlněné tkaniny. Hustá vazba a vysoká gramáž způsobují, že látka je tuhá a obtížně se pohybuje v oděvech vyrobených z takového denimu. Problém lze vyřešit přidáním elastanu – vlákna se díky němu natahují, lépe sedí na těle a látka není tak tuhá.

pánské džíny

Zajímavé je, že díky elastanu jsou i džíny slim fit extrémně pohodlné. Čím vyšší je jeho procento ve složení, tím lépe sedí na postavě. Už 3-6% činí materiál mnohem pohodlnějším na nošení. Díky tomu nemusíte hledat kompromis mezi oblíbeným střihem a pohodlím.

Pánské džíny 2021/22

Letošním kolekcím dominují střihy, které v posledních měsících neztrácejí na oblibě. Joggery se vyznačují širšími nohavicemi, které mohou mít ve spodní části stahování. Jsou také vybaveny mnoha velkými kapsami, což připomíná vojenský styl. Prostorné kapsy dodávají džínům charakter a zároveň z nich dělají extrémně funkční volbu. Oblíbené jsou i modely s oděrkami a továrně vyrobenými otvory. Jsou ideální pro styling s rockovým drápem.

Kolekce pro podzim a zimu 2021 jsou také bohaté na barvy. Odstíny modré, šedé a černé budou nejuniverzálnější, ale ti, kteří hledají netriviální řešení, se mohou s jistotou rozhodnout pro jiné barevné varianty. Fungovat budou odstíny béžové, červené, zelené, a dokonce i bílé a fialové.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup