Na doplňcích skutečně záleží

0 Comments

I dobře oblečená žena může svůj dokonalý vzhled pokazit nevhodně zvolenými doplňky. Máme na mysli zejména volbu obuvi a také kabelky, která je dnes už nedílnou součástí každodenního outfitu každé ženy. Proto je důležité vybírat vždy tak, aby kabelka ladila barvou velikostí a také vzhledem nejenom šatům, ale i k příležitostem, na kterou ji berete. Jistě jste zásobena několika modely, jež se snažíte střídat, ale možná vám do sbírky chybí kousek, po jehož vlastnění touží mnoho dam.
Dívka držící před sebou v natažených rukou kabelku
Jistě, kabelky světových značek jsou známy svými astronomickými cenami, ale ne vždy tomu tak nutně musí být. Pokud zavítáte na guess kabelky výprodej, zjistíte, že nákup v tomto obchodě je doslova za hubičku. Naleznete zde dokonale řemeslně zpracované kabelky pro všechny věkové kategorie žen, a dokonce se tu setkáte i s modelem určeným pro muže. Je to taška s nastavitelným popruhem na rameno s ideálním a velmi oblíbeným rozměrem 19x21x2 cm, která pohodlně uschová peněženku, mobil a kapesníky. Tedy vše, co obvykle pánové nosí po kapsách. Tato taška je velmi lehká a díky své šedo černé kombinaci bude ladit ke každému oblečení. Punc luxusu jí dodá menší logo, umístěné na spodní části tašky.
Žena s kabelkou přes rameno, jedoucí na kole

Dámy jistě zaujme hnědé provedení kabelky se známým celoplošným tiskem 4G, o rozměrech 27×20,5×9,5. Tento kousek také zaujme krásným kovovým zdobeným přívěskem s logem, které je navíc ještě použito jako jemný nápis v horní části kabelky. Lze ji nosit přes rameno, nebo popruh odejmout a použít ucho do ruky. Udělejte radost sobě, nebo své dceři objednáním mladistvě hravého džínového batohu s výšivkou motivu růže s masivním kovovým zlaceným zipem a plochým zlaceným štítkem s logem.

S tímto originálním doplňkem vás v davu jistě nikdo jen tak nepřehlédne.

Objednávejte ještě dnes zajímavé a luxusní kousky za poloviční ceny!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup